Din culisele unui concurs cu miros de vacanta

La ora la care scriem aceste randuri, concursul s-a incheiat. Maine vom valida inscrierile corecte si in 3 august, in prezenta unui notar, vom face extragerea castigatorului. Foarte emotionanta faza asta, chiar si pentru noi, mai ales ca se incheie astfel primul concurs organizat pentru clientii site-ului www.optiplaza.ro
Sa nu credeti ca alegerea premiului a fost easy-peasy pentru noi. Ok, au fost banii astia de dat premiu dar... cum sa faci?

Cu concediul in minte, unii dintre noi au propus, de exemplu, sa oferim o excursie.
Suna bine, dar unde?!

La Milano, la shopping pe Vittorio Emanuele! am zis noi, fetele din echipa.
Dar daca omului care castiga nu-i place shoppingul? au ripostat baietii. Daca nu e un cumparator de Escada sau Ray-Ban ci un client care a luat o pereche de ochelari cu lentila polarizata, sa-i foloseasca la pescuit?!

Sa-l trimitem la apa, atunci? In Grecia sau in Spania...
Dar poate-i place apa curgatoare. Și muntele.
Si poate nici nu pescuieste ci ii place sa conduca. Inseamna ca nu vrea bilet de avion, vrea sa plece cu masina lui, cu soarele in oglinzile retrovizoare si cu muzica data la maxim. Ii platim cazarea, atunci? Și ii raman si bani de buzunar...

Dar... daca a fost deja in concediu anul asta? Mai are zile ramase sau ii incurcam tot programul sotiei plus tabara celui mic?
Pai ce facem, incurcam sau premiem?

Cu gandul acesta, ca vrem sa va facem cea mai mare bucurie si sa va lasam sa va alegeti destinatia, perioada si gasca, am decis sa va achitam concediul fara sa va spunem unde sa mergeti, cand sau cu cine.
Sigur sunt altii carora le place sa va faca program. Noi vrem sa va fericim.

Deci poimaine, 3 august, unul dintre cei inscrisi in concurs va primi 4.500 lei sa-si faca o vacanta de neuitat, asa cum vrea el.

Noi ramanem aici, pe www.optiplaza.ro sa continuam sa vindem cei mai moderni ochelari de soare, cele mai fiabile si in trend rame optice, brandurile cele mai apreciate de lentile de contact.

Nu de alta, dar pentru iarna punem la cale un nou concurs si, nu va ascund, avem o idee geniala :)

Hristina Casas

Read more posts by this author.