Compania care a spus NU modei

ic! berlin este o companie atipica, originala, care se declara impotriva consumerismului si sustine ca umanitatea este plictisita de ciclul nesfarsit al sezoanelor, culorilor, trendurilor...
Sa ne intoarcem, ne indeamna ic! berlin, la produsul pe care il putem crea, repara si intretine singuri. Sa nu il schimbam odata cu finalul sezonului, sa alegem culoarea care poate fi purtata oricand, sa ne intoarcem la ceea ce conteaza cu adevarat, calitatea. Mai putin si mai bun.

Incredibil de usori, flexibili si facuti sa dureze o viata, ochelarii ic! berlin
sunt taiati cu laser si fabricati manual in Backfabrick - o fosta brutarie din inima Berlinului.

Ochelarii nostri sunt pentru oricine, declara cei de la ic! berlin, pentru oricine nu vrea sa fie la fel ca ceilalti.

Compania proiecteaza ochelari usori, functionali, delicati chiar, dar nu fragili, ochelari potriviti oricarei figuri si al caror design urmeaza principiile suprematismului in arta.

Se spune ca suntem nebuni, dar nebunia face lumea sa se-nvarta!

Totul se intampla sub un singur acoperis. De la schitele initiale la produsul final,
ic! berlin produce si distribuie ochelari premium facuti din otel inoxidabil de 0.5 mm grosime, acetat premium si poliamida printata 3D.

Au revolutionat ochelarii cu prima lor rama - fara suruburi, din metal inoxidabil.

Cum functioneaza?! Cu o balama ingenioasa, care tine rama si bratul impreuna.
Fiecare rama ic! berlin este construita cu aceasta balama speciala care face legatura dintre bratele si frontul ochelarilor in asa fel incat fiecare rama poate fi demontata in parti individuale si asamblata la loc foarte repede.

Fara suruburi. Fara lipici. Fara sudura. Fara scamatorii.ic! berlin are 150 de angajati pe fiecare continent.
Din Berlin la Boston, de la Casablanca la Cape Town, din Melbourne la Macau, ramele ic! berlin pot fi vazute pe fetele starurilor din Hollywood, ale personalitatilor cu sange regal, vedetelor pop dar si ale muncitorilor care fabrica... sfesnice.

Daca aveti intrebari pentru fondatorii ic! berlin, acestea nu vor ramane fara raspuns. Numarul de telefon gravat pe bratul ochelarilor este real.
Sunati, va raspunde Ralph Anderl, fondatorul ic! berlin, CEO si vanzator de talie mondiala.
Nu e gluma, chiar o sa raspunda!

Hristina Casas

Read more posts by this author.