Tu iti traiesti visul?

Ultimele batai lungi ale cronometrului anunta startul cursei – bip, bip, biiiip...urmeaza 5 minute in care totul in jur se estompeaza, nu mai conteaza nimic altceva decat tu si traseul pe care il stii si cu ochii inchisi. Orice greseala, orice mica abatere de la linie si orice gand fugar inseamna secunde pretioase pierdute la final – mintea ta e locul unde castigi sau pierzi cursa.

googles Oakley

Cand esti intr-o cursa contra cronometru, nici un detaliu nu trebuie lasat la intamplare. E important sa ai setarile perfecte si echipamentul potrivit, care sa te ajute in orice situatie si sa iti ofere incredere in tine.

Sportivii de performanta aleg Oakley – un brand care se traduce prin inovatie in design, tehnologie de top in materie de lentile, calitate extraordinara chiar si in conditii extreme de utilizare, protectie si fiabilitate.


oakley sketch

Dar Oakley nu este numai pentru sportivii de performanta! Oakley este pentru fiecare dintre noi, este pentru tine!

Este despre cum te simti cand iesi la alergat, doar tu si gandurile tale. Esti tu pe partie, cu prietenii, cautand zapada cea mai proaspata. Esti tu la pescuit, visand la captura vietii tale. Esti tu...pe val :)

quarter jacket turbine hazard

Nu lasa pe nimeni sa iti spuna cum sa traiesti! Cauta mereu acea pasiune, acel ceva care te motiveaza, care te face sa te simti liber! Accidente, turnuri neasteptate, alegeri gresite, toate fac parte din sport...si fac parte din viata.

Avand aceste lucruri in minte si ghidandu-se dupa filozofia “One obsession. Live yours!”, Oakley imbina in permanenta cele mai noi inventii cu arta, lucru care ii face fara doar si poate inimitabili.

Tu iti traiesti visul?

Simona Vasilescu

Read more posts by this author.