Te-ai pregatit de Festival?!


Hei, care e festivalul de muzica la care vei merge vara asta?! Untold, Summer Well, Timeshift? Sau… ai vrea sa mergi la toate?
Indiferent ce ai raspuns, trebuie sa stii ca ochelarii de soare sunt accesoriul de care o sa ai cea mai mare nevoie.
Bine, ochelarii si niste incaltari comode 😊 😎

Hai sa ne uitam impreuna pe www.optiplaza.ro si sa alegem cateva perechi care te vor proteja de lumina puternica a soarelui si iti vor completa in mod ideal tinuta, adaugand stralucirea rock/indie/electro de care ai nevoie.
Sunt atat de frumosi incat, la lasarea serii, o sa te bucuri de racoare dar vei regreta ca trebuie sa-i dai jos de la ochi.

Pentru un look vibrant asorteaza un top alb cu acesti ochelari cu lentila mirror:

Illesteva Leonard II Mask
ochelari de soare Illesteva Leonard II Mask

Pentru un look retro trebuie sa alegi o pereche de Ray-Ban Round Metal inspirati de contracultura anilor ’60 si purtati de muzicieni legendari.

Ray-Ban RB3592
ochelari de soare rb3592

Vrei sa te simti ca o vedeta?! Poti alege ochelarii Miu-Miu de inspiratie vintage dar cu linii contemporane si rama tortoise sau un ochelar supradimensionat din colectia surorilor Kendall si Kylie Jenner

Miu Miu MU10NS

ochelari de soare miumiumu10ns

Kendall + Kylie Ludlow KK5004

ochelari de soare ludlowkk5004

Daca iti place sa pastrezi lucrurile simple si, in acelasi timp, nu vrei sa treci neobservat, un ochelar aviator este solutia cea mai buna, mai ales daca alegi un model Police cu lentila polarizata.

Police IDOL1 SPL495

ochelari de soare policeidol

Esti adeptul stilului clasic, atunci mergi pe varianta sigura, iconica, a ochelarilor Wayfarer sau Clubmaster de la Ray-Ban.

Ray-Ban RB 4340 / Ray-Ban RB 4175

ochelari de soare RB43404175

Si, chiar daca biletele au costat mai mult decat credeai, tu ai totusi nevoie de o pereche noua de ochelari pentru festival. Uite un pont: colectia Avanglion are in aceasta perioada mega-reducere pe www.optiplaza.ro si in toate magazinele Optiplaza.

Avanglion 3430/Avanglion 2070B

ochelari de soare avanglion
ochelari de soare avanglion

Sa-ti fie Festivalul plin de soare si muzica buna!

Hristina Casas

Read more posts by this author.